headerdesktop ziualibris21mai24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile ziualibris21mai24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Plaseaza comanda si alege-ti CADOUL!

Reduceri - Transport GRATUIT peste 75 lei

CADOURI la alegere!

Comanda acum!
uvpmobileredmarizl21mai24
  • Carti

Francesc Miralles

Francesc Miralles este un autor, jurnalist si muzician spaniol. A urmat initial cursuri de jurnalism la Universitatea Autonoma din Barcelona, abandonate dupa patru luni, apoi de filologie engleza, la care a renuntat dupa terminarea anului trei pentru a calatori, si astfel a ajuns sa traiasca pentru o vreme in Croatia si Slovenia in timpul razboiului iugoslav, experienta redata in Cafe Balcanic (2004). Revenit la Barcelona, a studiat germana la Universitatea Centrala. Cu o curiozitate intelectuala vasta si o abordare empatica a realitatii umane, Miralles a calatorit prin numeroase tari si a explorat diverse practici spirituale si filozofice, influente care se reflecta in operele sale literare. Dupa ce a obtinut Premiul Gran Angular 2001–2002 cu romanul pentru tineret "Un haiku per a l'Alicia", a hotarat sa se dedice scrisului. Una dintre cartile sale cele mai cunoscute este "Love in Lowercase" ("Iubire cu i mic") reda o poveste sensibila si plina de umor despre redescoperirea iubirii si a sensului vietii in cele mai neasteptate momente. Cu o abilitate remarcabila de a combina elemente de fictiune cu intelepciunea si invataturile traditiilor spirituale si filozofice, Miralles creeaza povesti care invita la reflectie si ofera cititorilor instrumente si perspective noi pentru a naviga prin provocarile vietii moderne. La raftul Francesc Miralles gasesti titluri precum: "Un ceai la captul lumii", "Povesti ca sa te iubesti mai mult", "Povesti pentru copii curajosi", "Ikigai. Cum sa-ti gasesti drumul in viata", "Namaste. Calea hindusa spre fericire, implinire si succes".
Citeste mai mult
Fondata in 1995 la Chisinau, editura Cartier ramane una dintre cele mai semnificative institutii de acest gen din Republica Moldova. Avand in frunte poeti, scriitori si publicisti cu calitati profesionale care ii recomanda, editura a dezvoltat in cei peste 20 de ani de activitate o linie proprie de productie, incepand de la continut si grafica, pana la distributie si vanzari. Pe lista de titluri gasim beletristica, stiinte umaniste, carti penrtu copii, arta, arhitectura si design, precum si numele unor autori de referinta in spatiul cultural autohton: Tudor Arghezi, Grigore Vieru, Mihai Eminescu, Liviu Rebreanu, Nichita Stanescu. La acestia, editura adauga traducerile unor scriitori importanti din literatura universala: Oscar Wilde, Dante Aligheri, William Shakespeare etc. Potrivit reprezentantilor Cartier, tirajul mediu al unui exemplar tiparit de aceasta editura este de circa 5.500 de exemplare. In anul 2011, a fost initiat proiectul 'Biblioteca deschisa', sub directa coordonare a scriitorului Vasile Ernu, prin care s-a dorit o promovare autentica a autorilor contemporani din spatiul cultural est-european. Pentru a tine pasul cu evolutia tehnologiei, casa de productie a scos pe piata si carti in format electronic, avansand cu pasi repezi in acest domeniu. In 2012, la Targul de Carte din Bucuresti, in cadrul decernarii premiilor Gaudeamus, editura Cartier a fost distinsa cu Premiul de Excelenta.
Citeste mai mult

Carti

1 - 8 din 8 de titluri

Libris, libraria dedicata pasiunii tale pentru lectura. We know books

Sunt peste 40.000 de carti, adica peste 40.000 de posibilitati de a te imbogati, peste 40.000 de sanse de a calatori si tot atatea solutii de a castiga timpul, de a-l opri si de a-l face folositor. Sunt peste 10000 de carti de beletristica, adica tot atatea povesti care sa tina de cald si care sa deschida mintea si visele, fie ca sunt citite de pe foaie, fie ca sunt format eBook sau sunt audiobook-uri. Nu degeaba Borges isi inchipuia paradisul ca o biblioteca. Acestor carti de fictiune se adauga literaturizate 1000 de biografii, jurnale, memorii, intalniri curajoase cu sine. Apoi tot in jocul imaginatiei vin in ordine cartile propriu-zise de voiaj, cu tot cu harti si ghiduri. Urmeaza cartile de si despre arta si artisti de tot felul, apoi cele motivationale, de dezvoltare personala, de spiritualitate si esoterism, adica, pana la urma, tot de arta, dar de arta de a trai. Peste acest etaj avem cartile din domeniile socio-umane, discipline pentru viata de zi cu zi, coboratoare din prima stiinta: filosofia. Apoi vin cartile despre religii, iar la final volumele de stricta specialitate: de afaceri si economie, management, limbi straine.

Te-ar mai putea interesa

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one