The Chemistry of Beer: The Science in the Suds
De (autor): Roger Barth
Roger Barth, PhD, is professor emeritus at West Chester University. He is the creator of a course on the chemistry of beer and coauthor of Mastering Brewing Science: Quality and Production (Wiley, 2019).
-10%
transport gratuit
PRP: 348.63 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
313.77Lei
313.77Lei
348.63 LeiPrimesti 313 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Roger Barth, PhD, is professor emeritus at West Chester University. He is the creator of a course on the chemistry of beer and coauthor of Mastering Brewing Science: Quality and Production (Wiley, 2019).
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!