Prepararea Mezelurilor In Gospodarie
Prepararea Mezelurilor In Gospodarie
Pas cu pas, cititorii sunt informati care sunt sortimentele de carne potrivite pentru diferite tipuri de carnati, condimentele si alte adaosuri folosite, in ce consta procesul de afumare, in ce conditii se depoziteaza si se pastreaza carnatii.
Retetele de carnati si alte mezeluri, precum si de pateuri si aspicuri, prezentate in carte - toate incercate si verificate de autor - sunt insotite de fotografii ale preparatelor respective. Printre retetele prezentate se numara si unele destinate celor care, din motive de sanatate, nu pot consuma decat preparate din carne cu continut redus de grasime.
PRP: 55.00 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
52.25Lei
52.25Lei
55.00 LeiIn stoc
Descrierea produsului
Pas cu pas, cititorii sunt informati care sunt sortimentele de carne potrivite pentru diferite tipuri de carnati, condimentele si alte adaosuri folosite, in ce consta procesul de afumare, in ce conditii se depoziteaza si se pastreaza carnatii.
Retetele de carnati si alte mezeluri, precum si de pateuri si aspicuri, prezentate in carte - toate incercate si verificate de autor - sunt insotite de fotografii ale preparatelor respective. Printre retetele prezentate se numara si unele destinate celor care, din motive de sanatate, nu pot consuma decat preparate din carne cu continut redus de grasime.
Detaliile produsului
- Categoria: Bucatarie
- Editura: CASA
- Cod: CSE978-606-8527-63-5